Et mindfuldt vægttab


Dette er en værktøjskasse med redskaber til at skabe ro og balance i din sunde livsstil. Værktøjskassen indeholder 4 mediationer der fremmer din sundhed, dit velvære, dit fokus og dit vægttab. Desuden modtager du en guideline med mine kostprincipper og min basisplan med opskrifter. 


Et mindfuldt vægttab er et forløb med fokus på simpel sundhed, mindfulness og selvkærlighed.  Et forløb du kan bruge i dit tempo og som er dit til evig tid. 


Jeg vil gerne vise dig, hvad simpel sundhed kan gøre og at det ikke behøver være så pokkers svært at vælge sundhed til.
Hvis jeg kan, så kan du også!
Desuden har jeg selv haft utrolig glæde af at bruge meditation i min egen rejse. Jeg vil gerne i dette forløb hjælpe dig på vej til et selvkærligt vægttab.

 Er du klar ?

Mindfulness og vægttab 

En af de mest fantastiske måder at bringe sin krop i ro på og dermed mindske den stress, som for dig til at tage på i vægt er MEDITATION.

Både visualisering og meditation er utrolige effektive metoder, der kan mindske den hormonelle stress, som gør dig overvægtigt 

Meditation er slet ikke så svært, som det måske lyder

Jeg havde aldrig mediteret tidligere, men jeg må bare fortælle dig at det har ændret ALT i mit liv. 

Det startede sådan lidt for sjov, jeg har altid været klar over, at jeg ikke er hende der er god til at skabe balance og jeg er hende der altid har for travlt. Jeg mærkede slet ikke efter.

Under min forløb / mit kursus til mindfull master coach blev jeg tvunget ud i det her univers. Og jeg kan kun sige TAK. Jeg har på egen krop mærket hvad blot 10 min.meditation dagligt kan gøre. Jeg taler ofte også om ordet selvkærlighed. Det nytter jo ikke noget at prale af ordet, hvis du ikke selv er SELVKÆRLIG. Du er nød til at elske, acceptere og omfavne dig selv i din proces. Små step skaber store forandringer.  

Et mindfuldt vægttab er et forløb hvor du på egen hånd med værktøjskassen tager de små step der med tid vil give dig store forandringer. 

Du modtager 4 meditationer, mine kostprincipper S.I.M.P.E.L sundhed samt 1 ugeplan til inspiration.

Kære Kvinde - KRAM DIN KROP - DU FORTJENER DET 

Et vægttab lykkes først når du ikke længere går og stresser kroppen.


Vi jagter ikke hurtige resultater her hos mig.

For ser du, det handler om at skabe en livsstil, som du kommer til at elske!


Har du brug for en coach i forløbet

Du har den mulighed at tilkøbe en coaching session.

En coaching session kan ofte hjælpe dig med at bryde gamle mønster, forløse blokeringer eller andet som står i vejen for din sundhedsrejse.

Når du tilkøber denne mulighed skal du blot oplyse dit ordrenummer så kan du købe en session af 45 min varighed for kun 299 kr. 

Du booker ved at sende mig en mail på boostbyeg@gmail.com  


Sundhed er så meget mere end madplaner og et tal på vægten

Grunden til at jeg har lavet dette forløb og grunden til jeg vil have meditation med, er at hjælpe og guide dig til mental træning. Du er nødsaget til at have hovedet, hjertet og kroppen til at gå i samspil hvis det engang for alle skal lykkes dig at opnå vægttab, sund livsstil eller hvad end du drømmer om.   

Men en meditation forbrænder jo ikke kalorier, så hvordan kan det hjælpe mig med at komme igang med mit vægttab ?

Nej, meditation er ikke alene et middel til at opnå varigt vægttab. Men gevinsten er at meditation gør det lettere at holde fokus og overblik, så du ikke lader dig friste af alt det usunde. Du bliver endda mere glad og kommer i kontakt med dine følelser, din krop og din intuition. 


Hvad er din investering i dig selv?

Forløbet er for dig der gerne vil etablere et mindfuldt vægttab, hvor medittion og kostprincipperne S.I.M.P.E.L sundhed skaber vejen frem til et selvkærligt vægttab.    Du kan købe i dag og modtage det i din indbakke dagen efter. J

4 meditationer, en basisplan og en guideline med mine principper.  Normalpris 475 DKK

Pris 299 DKK